Träningsresor, Golf & Yoga Retreats i Sverige

Jennys Träningsresor, Golf & Yoga Retreats 

Jenny arrangerar träningsresor och Golf & Yoga retreats framförallt i Sverige och nedan ser du kommande arrangemang. Alla träningsresor och retreats innehåller träning och coaching med Jenny och ibland även med en annan tränar profil. Resmålen och anläggningarna är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. I år och tills vidare även 2021 arrangeras inga träningsresor utomlands utan i Sverige och då på Hooks Herrgård (med Helen Alfredsson) och på Körunda Golf & Spa. Möjligen läggs ett par anläggningar till och då ser du dem härnedan. Varmt välkommen och läs mer nedan!

GOLFRETREAT FÖR TJEJER PÅ KÖRUNDA GOLF RESORT 15-16/5 och 3-4/7 2021

Den 15-16/5 och även den 3-4/7  är det dags för vårens och sommarens andra Golf & Yoga retreat för tjejer på Körunda Golf & Spa resort utanför Stockholm.

Temat handlar om helhetsträning i vanlig ordning och hur du blir en stark och välmående golfare, både på och av golfbanan. Under två dagar kommer vi att träna golf (sving och närspel), spela golf där jag coachar några hål på banan, jobba med din rörlighet och andning via två yogapass och så blir det en föreläsning i mental träning. Jag väver också in den mentala träningen mycket i golfträningen och i ditt spel och du får med dig övningar som hjälper dig få med svingen från rangen till banan.

Jag har valt Körunda Golf & Spa resort i år igen pga den vackra miljön, närheten till golfbanan och träningsområdena från hotellet och pga att vi kan välja en av de tre 9-håls slingor som finns att spela på. Att spela 9 hål per dag är perfekt under en träningshelg som denna. Och så är servicen på Körunda kanonbra! Här följer helgens program:

Välkommen till denna populära tjejhelg med golf & yoga i fokus den 15-16/5, samt 3-4/7 2021!
(OBS! Priser är ej klara ännu och så fort allt är klart kommer du få alla detaljer här. Vill du redan nu prelboka din plats så gör det till info@jennyhagman.com)

Lördag

9.30 – Start med kaffe och välkomstmöte
10.00-12.00 Golfträning på rangen
12.00 – 
Lunch som ingår
13.30 – Första start för spel på Nynäs GK, 9-håls runda.
17.30
 – Yoga/rörlighetsträning och grön smoothie och te
19.00 – Föreläsning i mental träning – Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Jenny berättar hur du kan få med dig din sving och ditt spel från träning till spel. Hur du lär dig hantera nervositet och oro på och av banan. Hur du med enkla medel behåller lugnet när det gäller och därmed kan prestera på topp och må bra längs vägen.
20.30 – Middag

Söndag

07.30 – Yoga/rörlighetsträning
09.00 – Frukost
10.00 – Golfträning närspel – övningar och mentalt fokus
12.00 – Lunch
13:30 – Spel på Nynäs GK- 9 hål
Avslutning med en grön smoothie och te

Pris: Vi återkommer med priser för 2021 inom kort.
Max 14 deltagare, boka in dig redan nu.

Välkommen att kontakta oss på 08-520 390 30 eller info@korunda.se för frågor och funderingar.

För frågor är det bara att du hör av dig till mig. Varmt välkommen!

GOLF & YOGA RETREAT PÅ VILLA BARO, ÅTVIDABERG 2021 – Datum inför 2021 kommer inom kort

I år har jag hittat en ny anläggning i Sverige som passar helt perfekt för mina retreats där ditt välmående och din prestation som golfare står i fokus. Det är Villa Baro i Åtvidaberg (bilden). De ligger precis invid den vackra och proffsiga golfbanan Åtvidaberg GK och har en helt ny yogastudio. De serverar dessutom förstklassig mat och i en miljö som är helt unik. Du kommer helt enkelt att må som en prins eller prinsessa under denna helg med oss.

I träningen ingår svingträning och närspelsträning och jag coachar dig några hål på banan varje dag (jag går några hål med varje boll). Utöver golfträningen blir det yogapass med fokus på din rörlighet och din andning och jag väver in den golfträning vi gjort i dessa pass med fokus på din förmåga att reglera din spänningsnivå vid behov. Det blir också en föreläsning i mental träning där du får min bok "Stolt, stark och säker -en bok om helhetsträning för golfare".

Här kommer mer info om kostnader och vad som ingår:

Pris:
Vi återkommer med detaljer inför 2021 inom kort.

Varmt välkommen!

ALFREDSSON OCH HAGMAN TRAININGCAMP DEN 28-30 MAJ SAMT DEN 15-17 SEPTEMBER 2021 PÅ HOOK’S HERRGÅRD!

För andra året i rad arrangerar jag och Helen vårt Training camp i Sverige och platsen vi har valt är Hooks Herrgård. Under helgen kommer det att bli mycket träning med tre träningstillfällen där fokus är på din sving och ditt närspel, coaching på banan av både Jenny och Helen, en föreläsning med fokus på mental styrka, samt två yogapass med inriktning mjuka och enkla övningar som jobbar med din andning och din rörlighet och som alla kan vara med på. Vi kommer dessutom äta gott och vi har tillgång till anläggningens härliga spa både på fredagen och lördagen.

Training camp-paket: Golfträning tre tillfällen, två greenfee, coachning på banan, yogaklasser, föreläsning, två luncher, två middagar, två frukostar samt övernattning två nätter och spa fredag & lördag.

Pris per person
Vi återkommer med detaljer om priser 2021 inom kort

För bokning och vid frågor kontakta Hooks Herrgård på elisabeth.a@hooksherrgard.se eller 0393-210 80.

Anmälan är bindande och betalas i förskott enligt instruktioner i bekräftelse från Hooks Herrgård.
Varmt välkommen!