Träningsresor i Sverige och utomlands

Jennys träningsresor

Jenny arrangerar ca två resor per år och nedan ser du de kommande resorna. Resorna innehåller träning och coaching med Jenny och ibland även med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Jenny har också ett par träningsevent i Sverige varje år och då bland annat på Körunda Golf & Spa.  Nästa resa utomlands blir i maj och då blir det 4:e gången Jenny åker till Evian med Helen Alfredsson på deras Training Camp! Läs mer nedan!

I höst väntar en träningsresa med Mental Tuffhetsträning för golfare i fokus tillsammans med den grymma mentala tränaren Igor Ardoris. Mer info om det inom kort!

Alfredsson och Hagman's Trainingcamp på Evian Resort den 17-20 och 24-27 maj 2018

Nu är alla detaljer klara vad gäller Helen Alfredsson och Hagmans Training Camp till Evian. Det blir den 17-20 och 24-27 maj! Det är 4:e året i rad som vi arrangerar detta training camp och i år blir det några nya tillskott. Vi har dels uppgraderat resan till Hotel Royal vilket ligger något närmre Geneve sjön och som har en 5-stjärnig status, men som också har ”mysfaktorn” och en otroligt hög service. Vi kommer också att åka hem senare på söndagen i år vilket ger en extra dag på plats. Det blir två helger igen, men det blir lite olika upplägg på helgerna. Den första helgen har lite mer spel och den andra helgen har lite mer träning.  Du kan läsa mer på länken nedan och har du några frågor kan du maila till mig på jenny@hagmangolf.se.

Out of Bounds är arrangör i år och du kan läsa om alla detaljer och hela programmet på deras hemsida HÄR!

Hör av dig om du har frågor eller funderingar och som sagt. Varmt välkommen och både jag och Helen ser fram emot arrangera denna resa i år igen!

Träningshelg med golf, yoga och mental träning på Körunda Golf & Spa Resort den 16-17 juni och 18-19 augusti

Den 16-17 juni och även den 18-19 augusti är det dags för en träningshelg för tjejer på Körunda Golf & Spa resort utanför Stockholm.

Hur blir du en stark och välmående golfare, både på och av golfbanan? Ja, det är temat och det fokus vi har under den här helgen på Körunda. Under två dagar kommer vi att träna golf (Sving och närspel), spela golf, jobba med din rörlighet och andning via två yogapass och så blir det en föreläsning i mental träning. Jag väver också in den mentala träningen mycket i golfträningen och i ditt spel och du får med dig övningar som hjälper dig få med svingen från rangen till banan.

Jag har valt Körunda Golf & Spa resort pga den vackra miljön, närheten till golfbanan och träningsområdena från hotellet och pga att vi kan välja en av de tre 9-håls slingor som finns att spela på. Att spela 9 hål per dag är perfekt under en träningshelg som denna.

Här nedan ser du schemat och vill du boka så kan du klicka på länken längst ned. För frågor är det bara att du hör av dig till mig. Varmt välkommen!

Lördag

9.30 – Start med kaffe och välkomstmöte
10.00-12.00 Golfträning på rangen
12.00 – Lunch som ingår
13.30 – Första start för spel på Nynäs GK, 9-håls runda.
17.30 – Yoga/rörlighetsträning och grön smoothie och te
19.00 – Föreläsning i mental träning – Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Jenny berättar hur du kan få med dig din sving och ditt spel från träning till spel. Hur du lär dig hantera nervositet och oro på och av banan. Hur du med enkla medel behåller lugnet när det gäller och därmed kan prestera på topp och må bra längs vägen.
20.30 – Middag

Söndag

07.30 – Yoga/rörlighetsträning
09.00 – Frukost
10.00 – Golfträning närspel – övningar och mentalt fokus
12.00 – Lunch
13:30 – Spel på Nynäs GK- 9 hål
Avslutning med en grön smoothie och te

Pris: 4295 kr/person – ingår ovanstående samt boende i dubbelrum (enkelrumstillägg på 350 kr tillkommer).

Du kan läsa mer om helgen och boka HÄR!