Välkommen till mina Kurser Online

Vad roligt att du har hittat hit till mina kurser online. Jag har i över 22 år jobbat som tränare och coach och här hittar du mina kurser som jag erbjuder online. Jag har gjort dem för att du ska få tillgång till dem varthelst du befinner dig i Sverige och i världen. Kurserna är inriktade på att ge dig verktyg och övningar för att bli en bättre golfare och ledare, både för dig själv och andra. Det finns flera kurser och du hittar dem alla här nedan. Den senaste i raden av kurser är en Mental träningskurs för golfare, vilket också är den allra första i Sverige med fokus på den mentala träningen. Du hittar här också 18 medicinska yogaklasser och vill du rikta in dig mer mot teknik och golfträning med inslag av fysträning så finns Hagman's Golf School. Och vill du rikta in dig helt till den fysiska träningen och jobba upp en styrka och rörlighet med träningspass anpassade för golfare så finns två kurser med just den inriktningen. Du kan läsa mer om varje kurs nedan. Varmt välkommen!

Mental träning för golfare – 8 veckors onlinekurs

Äntligen kan jag erbjuda en kurs för dig som vill stärka dig mentalt både på och av golfbanan. Den här kursen är gjord i 8 delar och du kan göra den under 8 veckor alternativt stannar du lite längre till varje del. Det viktigaste är att du gör delarna i rad då det finns en pedagogisk ordning som är viktig att följa.

I kursen lär du dig grunderna i den mentala träningen; Avspänningsträning (fysisk och mental), Självbildsträning och Målbildsträning. Då helheten är viktig finns också yogapass, fysträningspass och några filmer om din teknikträning med i kursen.

Det här ingår i kursen:

  • Varje vecka/del har en till tre filmer där jag förklarar veckans övningar
  • 4 ljudfiler – den mentala grundträningen (15 min/ljudfil)
  • 4 medicinska yogapass (1 tim/pass) anpassade för golfare (finns exklusivt i denna kurs)
  • 2 guidade meditationer och en ljudfil för kroppscanning
  • 2 filmer om Mindfulness based stressed reduction (närvaroträning)
  • 7 filmer med grunderna i din golfsving, samt för din rutin och ditt fokus
  • 4 filmer med träningspass för rörlighet och styrka anpassade för golfare (finns med i min bok Stolt, stark och säker)
  • En rabatt kod för att kostnadsfritt få ta del av Hagman's Golf School (3 kurser enligt nedan)

Du har tillgång till kursen under 1 år.

Varmt välkommen och jag hoppas vi ses!

Mental träningskurs för golfare
1 295 kr kr och tillgång under 1 år.

18 Yogaklasser i Medicinsk Yoga 

I den här kursen får du tillgänglighet till 16 yogaklasser med inriktning Medicinsk Yoga. Alla pass har ett tema som tex; Stora Ryggpasset, Ett yogapass för bättre sömn, Ett yogapass för att stärka självförtroende och självkänsla, Ett yogapass för att stärka och lugna din mage, Ett yogapass för Starka nerver och lugn i Sinnet, Ett yogapass för Acceptans och Tålamod mm.  Yogapassen är 1 timme långa och innehåller alltid Andningsankaret, Djupandning 8-10 min, 3-6 medicinska yogaövningar, mental avslappning och en andningsmeditation. Övningarna hjälper dig släppa på spänningar där de gärna samlar sig, ökar syresättningen i kroppen, stärker ditt immunförsvar och får kropp och sinne i balans. Alla övningar vilar på svensk forskning sedan 1990 talet.

Yogapassen är inspelade under våren, sommaren och hösten 2020 och du som är medlem i Facebook Gruppen "Stolt, stark och säker – träning för mental hälsa och balans" har kunnat följa passen live där. Här får du nu tillgång till dem för att göra dem när du vill och hur länge du vill. 

Vissa pass har musik och vissa är utan musik och då kan du använda din egen musik, alternativ min Spotifylista som du får information om i kursen. 

18 klasser i Medicinsk Yoga
299 kr och ingen tidsgräns vad gäller tillgänglighet.

Hagman's Golf School (3 säsonger)

Här hittar du de tre säsonger av golfskolor som jag gjorde till Röhnisch under tre säsonger. Jag har sedan dess lagt till text och övningar för att du ska få tre sammanhängande och givande golfskolor att följa. Golfskolorna är upplagda i veckoprogram så de passar dig som vill köra under 4-6 veckor och göra några pass varje vecka. Du kommer att ha mig med dig som coach under resans gång och  har du frågor eller funderingar kan du kontakta mig till mitt mailkonto så svarar jag inom 24 timmar.

Två av golfskolorna är upplagda för att komma igång inför golfsäsongen, och en säsong är inriktad på att avsluta säsongen på ett bra sätt och förbereda dig för lågsäsong. Eftersom alla säsonger är anpassade för att jobba på grunderna i din sving och vad gäller fysträning för dig så går de även bra att göra året runt (förutsatt att du har en golfbana eller ett inomhustält att träna i). Den första säsongen pratar jag på svenska och de andra två pratar jag engelska. All text är på svenska. 

Hagman's Golf School (3 säsonger)
399 kr - Tillgängligt i 6 månader

Bli Stark och Smidig på 21 dagar (Bootcamp)

Denna kurs är för dig som vill bli stark och smidig, få en grym hållning och lära känna din kropps förutsättningar. Kursen passar dig som vill komma igång ordentligt och som har möjlighet att lägga ned mycket tid på träning under tre veckor. Jag har lagt upp flera träningsprogram som är inriktade på styrka, rörlighet, koordination och balans. Du kan göra dem hemma eller på gymet. Jag har också lagt in några andningsövningar eftersom det är en förutsättning att du vet hur dina muskler ska få syre för att de ska bli både starka och rörliga, och även ett bra verktyg för att bli lugn när du behöver det.

Du får tillgång till alla program på en gång, men jag har lagt upp ett kurs upplägg som jag såklart gärna vill att du följer. Det är ett intensivt 3- veckors program som du följer dag för dag.  Du kan sedan göra programmet om och om igen då du har tillgång till det i tre månader. Det ingår olika övningar varje vecka med en tydlig förklaring över hur du ska göra. Du kan alltid höra av dig till mig för frågor eller funderingar via mitt mailkonto info@hagmangolf.se. Jag svarar inom 24 timmar. 

Bli Stark och Smidig på och av Golfbanan
249 kr - Tillgängligt i 3 månader

Kom igång med din fysträning – Enkla träningsprogram för din styrka och rörlighet

Den här kursen är gjord för dig som vill komma igång med din träning. Jag har lagt in några enkla, men effektiva träningsprogram för din styrka och rörlighet och här finns också några övningar för din andning. Det är också ett tre-veckors program, men något lugnare än mitt sk. Boot Camp. 

Kursen innehåller ett träningsprogram per vecka med tydliga instruktioner om vad du ska göra dag för dag. Den här kursen har 2-3 pass/vecka både vad gäller styrka, rörlighet och kondition. Varmt välkommen!

Kom igång med din fysträning!
229 kr - tillgängligt i 3 månader
LÄS OM NÅGRA ÖVNINGAR HÄR
Koncentrationen är något som är väldigt nyttigt att träna. Vi blir ofta störda av olika yttre intryck när vi spelar golf (och annars också för ...
Din bröstrygg är området i din övre rygg. De heter på latinska Rhomboideus och är muskler som är långa och gärna drar ut sig. Om ...
Din bålstyrka är otroligt viktigt för att du ska kunna ha en bra uppställning i 18 hål. En god bålstyrka hjälper dig också behålla en ...
Ditt sikte är en av grunderna i din sving och den del av dina grunder som verkligen kan ge sneda slag om du inte är vaksam. ...