Välkommen till Mina Kurser

Vad roligt att du har hittat hit till mina kurser online. Jag har i över 20 år jobbat som tränare och coach och här hittar du nu äntligen mina kurser online. Jag har gjort dem för att du ska få tillgång till dem varthelst du befinner dig i Sverige och i världen. Kurserna är inriktade på att ge dig verktyg och övningar för att bli en bättre golfare och ledare, både för dig själv och andra. De första kurserna du hittar här är en kurs där både teknik och fysträning står i fokus; Hagman’s Golf School, och två kurser om hur du blir starkare och rörligare på och av golfbanan som är inriktad till fysträning för golfare. Där finns ett sk Bootcamp som är lite tuffare träning och så en enklare kurs för dig som vill komma igång med din träning. Inom kort kommer en kurs jag döpt till “Lär dig hantera din nervositet". Du kan läsa mer om varje kurs nedan. Varmt välkommen!

Hagman's Golf School (3 säsonger)

Här hittar du de tre säsonger av golfskolor som jag gjorde till Röhnisch under tre säsonger. Jag har sedan dess lagt till text och övningar för att du ska få tre sammanhängande och givande golfskolor att följa. Golfskolorna är upplagda i veckoprogram så de passar dig som vill köra under 4-6 veckor och göra några pass varje vecka. Du kommer att ha mig med dig som coach under resans gång och  har du frågor eller funderingar kan du kontakta mig till mitt mailkonto så svarar jag inom 24 timmar.

Två av golfskolorna är upplagda för att komma igång inför golfsäsongen, och en säsong är inriktad på att avsluta säsongen på ett bra sätt och förbereda dig för lågsäsong. Eftersom alla säsonger är anpassade för att jobba på grunderna i din sving och vad gäller fysträning för dig så går de även bra att göra året runt (förutsatt att du har en golfbana eller ett inomhustält att träna i). Den första säsongen pratar jag på svenska och de andra två pratar jag engelska. All text är på svenska. 

Jenny Hagman
Hagman's Golf School (3 säsonger)
399 kr - Tillgängligt i 6 månader

Bli Stark och Smidig på 21 dagar (Bootcamp)

Denna kurs är för dig som vill bli stark och smidig, få en grym hållning och lära känna din kropps förutsättningar. Kursen passar dig som vill komma igång ordentligt och som har möjlighet att lägga ned mycket tid på träning under tre veckor. Jag har lagt upp flera träningsprogram som är inriktade på styrka, rörlighet, koordination och balans. Du kan göra dem hemma eller på gymet. Jag har också lagt in några andningsövningar eftersom det är en förutsättning att du vet hur dina muskler ska få syre för att de ska bli både starka och rörliga, och även ett bra verktyg för att bli lugn när du behöver det.

Du får tillgång till alla program på en gång, men jag har lagt upp ett kurs upplägg som jag såklart gärna vill att du följer. Det är ett intensivt 3- veckors program som du följer dag för dag.  Du kan sedan göra programmet om och om igen då du har tillgång till det i tre månader. Det ingår olika övningar varje vecka med en tydlig förklaring över hur du ska göra. Du kan alltid höra av dig till mig för frågor eller funderingar via mitt mailkonto info@hagmangolf.se. Jag svarar inom 24 timmar. 

Bli Stark och Smidig på och av Golfbanan
Bli Stark och Smidig på och av Golfbanan
249 kr - Tillgängligt i 3 månader

Kom igång med din fysträning – Enkla träningsprogram för din styrka och rörlighet

Den här kursen är gjord för dig som vill komma igång med din träning. Jag har lagt in några enkla, men effektiva träningsprogram för din styrka och rörlighet och här finns också några övningar för din andning. Det är också ett tre-veckors program, men något lugnare än mitt sk. Boot Camp. 

Kursen innehåller ett träningsprogram per vecka med tydliga instruktioner om vad du ska göra dag för dag. Den här kursen har 2-3 pass/vecka både vad gäller styrka, rörlighet och kondition. Varmt välkommen!

Kom igång med din fysträning!
229 kr - tillgängligt i 3 månader

Lär Dig Hantera Din Nervositet (kommer inom kort)

En av de viktigaste kurser jag gjort om jag får säga det själv:-)! Jag hade själv problem med min nervositet när jag tävlade och innan jag flyttade till USA kunde jag inte stå framför en grupp och tala utan att darra, må illa och få tunghäfta. Som tur är går detta att träna bort och träna upp och du kan till och med lära dig att njuta av det hela. För oftast upplever jag det som att det du är nervös för är något du egentligen verkligen vill göra (rätta mig gärna om jag har fel:-)). Tänk att du kan stå på ett utslag, se out of bound pinnar till höger och vattenhinder till vänster och det enda du ser är vart du ska landa bollen, och gärna med ett leende på läpparna, eller att du står bakom scenen och det är över 100 personer som väntar på dig och det enda du känner är en nervositet som du vet är där för att förbereda din kropp på att prestera, inget annat och du vet att du kommer att njuta, må bra och förstå att det du säger kommer att göra att flera i publiken kommer att gå därifrån en liten smutta mer kunniga, inspirerade och glada.

Jag har laddat kursen med avspänningsträning, målbildsträning, självbildsträning och koordinationsträning av din vänstra och högra hjärnhalva. Varmt välkommen!

Lär Dig Hantera Din Nervositet
Lär Dig Hantera Din Nervositet
Här hittar du snart min kurs där du lär dig hantera din nervositet. Håll utkik på Instagram eller bloggen eller i mina nyhetsbrev för info och senaste nytt
LÄS OM NÅGRA ÖVNINGAR HÄR
Koncentrationen är något som är väldigt nyttigt att träna. Vi blir ofta störda av olika yttre intryck när vi spelar golf (och annars också för ...
Din bröstrygg är området i din övre rygg. De heter på latinska Rhomboideus och är muskler som är långa och gärna drar ut sig. Om ...
Din bålstyrka är otroligt viktigt för att du ska kunna ha en bra uppställning i 18 hål. En god bålstyrka hjälper dig också behålla en ...
Ditt sikte är en av grunderna i din sving och den del av dina grunder som verkligen kan ge sneda slag om du inte är vaksam. ...