Varmt välkommen till denna kurs med fokus på mental träning för golfare

Varmt välkommen till denna kurs som har fokus på helheten för golfare med extra mycket fokus på den mentala träningen.

I kursen kommer du att gå igenom grunderna i mental träning steg för steg under 8 veckor med 1-3 filmer och flera övningar/vecka. Du får även med dig 3 medicinska yogapass skräddarsytt för golfare, 4 ljudfiler med fokus på den inre målinriktade träningen, 3 meditationer, en guidad kroppscanning, 7 filmer med fokus på grunderna i din sving och din rutin och 4 träningspass med fokus på styrka och rörlighet för golfare. 

Hela kursen är uppdelad i 8 delar och du kan följa kursen i ett 8 veckors program, alternativt så tar du det del för del då du kanske behöver mer tid än en vecka. Det viktiga är att du gör övningarna och följer pedagogiken vecka för vecka, del för del.  

Du får en Workbook som en pdf som innehåller alla övningar vi går igenom och vill du att jag skickar den till dig fysiskt så mailar du på info@jennyhagman.com så ordnar jag det. Du hittar den som pdf i vecka 1.

OBS! Till denna kurs ingår också hela Hagman's Golfschool kostnadsfritt. Du får en rabattkod under vecka 1 och kommer därmed få tillgång till all teknikträning, närspelsträning, putträning mm som ingår i mina golfskolor (de finns som kurs här på Trainforbalance.com)

Du kan närsomhelst under kursen höra av dig till mig för frågor eller funderingar. 

Här nedan ser du en introduktionsfilm om kursen och vill du sedan köpa kursen så klickar du dig vidare på rutan längst ned på sidan. Du kommer då till Medlemskap och där väljer du denna kurs och betalar. Därefter loggar du in och då kommer du vidare när du klickar på rutan nedan. Du kan också gå direkt till Medlemskaps sidan för att köpa kursen på rutan här nedanför.

Varmt välkommen och lycka till med träningen!