Välkommen till Hagman's Golf School

Varmt välkommen till de golfskolor som jag gjorde i ett samarbete för Röhnisch för ett par år sedan. Jag har utvecklat dem något och lagt till lite information här och där. Framförallt är alla filmer nu samlade så att du enkelt och smidigt kan följa golfskolan från vecka 1 och framåt. Jag har gjort golfskolorna med ett starkt fokus på att lära dig golfens grunder och hur du kan träna för att bli lite smartare och lite bättre och även lite gladare på banan. Här ingår också flera träningsprogram för att du ska få en stark och smidig kropp så att du håller i 18 hål, utan att tappa din hållning eller din teknik.

Golfskolorna är upplagda i veckoprogram med tre pass varje vecka. De är 4-6 veckor långa och du får tillgång till alla filmer och förklaringar direkt. Om du har några frågor eller funderingar under resans gång så kan du maila mig på info@hagmangolf.se.

Det enda du behöver till kursen är: Golfklubbor, en träningsanläggning eller golfbana att träna på, ett gummiband (till fysövningarna) och en vikt av någon form (tex en 1 1/2 liters vattenflaska eller liknande). Varmt välkommen!

Train for Balance. Jenny Hagman
Säsong 1
Denna säsong blir det fokus på att komma igång inför golfsäsongen. Du lär dig golfens grunder, du får en hel del övningar till rangen och närspelet. Du får också flera träningsprogram för styrka och rörlighet.
Train for Balance. Jenny Hagman
Säsong 2
Denna säsong sammanfattar säsongen som varit och förbereder dig för att hålla dig i form under lågsäsongen. Vi fortsätter med tre pass per vecka och denna gång är det 5 veckor som gäller.
Jenny Hagman
Säsong 3
Denna säsong fokuserar på att hjälpa dig komma ned i hcp och spela jämnare. Det blir mycket övningar, både på rangen, närspelet och för kroppen. Som vanligt är det tre pass/vecka som gäller.
Några enkla övningar och tips
Koncentrationen är något som är väldigt nyttigt att träna. Vi blir ofta störda av olika yttre intryck när vi spelar golf (och annars också för ...
Din bröstrygg är området i din övre rygg. De heter på latinska Rhomboideus och är muskler som är långa och gärna drar ut sig. Om ...
Din bålstyrka är otroligt viktigt för att du ska kunna ha en bra uppställning i 18 hål. En god bålstyrka hjälper dig också behålla en ...
Ditt sikte är en av grunderna i din sving och den del av dina grunder som verkligen kan ge sneda slag om du inte är vaksam. ...