Vecka 1 - kom igång!

Nu är det dags för vecka 1 av denna 21 -dagars kurs och känn dig varmt välkommen! Jag hoppas du är laddad! För att du ska få ut mesta möjliga av dessa tre veckor så vill jag att du börjar med att göra följande övning, vilket då blir pass 1 denna vecka:

Innan du börjar – Vad är din målbild/dina önskemål med kursen?
Innan du kör igång denna kurs vill jag att du börjar med att göra göra följande övning. Fundera över vad du har för målbild för denna tre-veckors kurs? Vad vill du uppnå? Förmodligen vill du bli stark och rörlig, eftersom namnet på kursen heter det, men varför vill du bli stark och smidig? Vad kommer det att ge dig? Sätt dig ned en stund och skriv ned det som dyker upp när du läser frågorna. Du hittar en mall för detta i den pdf som du ser här under. Skriv gärna ut den, ta fram papper och penna och fyll i dina tankar om dina önskemål med kursen. 

Träningspassen denna vecka
Denna vecka innehåller träningspass under fyra dagar och konditionspass under tre dagar. Det kanske låter mycket, men träningspassen är enkla, effektiva och ibland handlar det om styrka, ibland om rörlighet och ibland om kondition. Du kommer att gilla det, jag lovar! Upplägget är gjort enligt veckodagarna och du får gärna följa ordningen såsom jag har lagt upp träningen. Du väljer själv när du vill göra träningspassen, men gör gärna en plan innan du startar där du fyller i när du ska göra träningen och när du har gjort den. Du hittar alla veckodagar med tillhörande träningspass här nedanför. Jag har också bifogat en pdf här nedanför med en tabell där du fyller i när du har gjort dina träningspass.  Följ gärna den plan jag lagt upp, men huvdsaken till sist är att du ska göra alla pass. Eftersom jag vet att livet tränger på då och då så är det självklart ok att du lägger upp planen efter ett schema som passar dig. Men detta är ett rekommenderat upplägg. Genom att skriva ut och fylla i mallen kommer det att hjälpa dig få de bästa förutsättningarna för att utföra träningen. 

Måndag
Daglig motion, ett enklare konditionspass och fokus på att stärka din hållning
Tisdag
Vilodag och återhämtning
Onsdag
Daglig motion och dags för ett helkroppsprogram och rörlighetsträning
Torsdag
Vilodag och återhämtning
Fredag
Daglig motion och ett nedvarvningspass som är ett högintensivt till lågintensivt pass.
Lördag
Daglig motion och ett skönt Stretchflowpass med inkluderande bålstyrka
Train for Balance. Jenny Hagman
Söndag
Vilodag, återhämtning och reflektion
Vecka 1 - Kom igång
33%