Välkommen till Train For Balance - Träning för balans, på och av golfbanan

Varmt välkommen till Train For Balance som är mitt Träningscenter Online. Den här hemsidan är gjord för dig som är golfare, och för dig som vill komma i balans, oavsett om det är på eller av golfbanan. 

Jag heter Jenny och har sedan 11-års åldern spelat golf. Golfen har därefter bidragit till mycket, bland annat en hel del utbildningar, både i arbetslivet och i skolan. Nu, över 30  år senare har jag samlat mina erfarenheter och kunskaper och jobbar med det jag kallar integrerad träning, eller helhetsträning, för golfare, andra idrottare och för folk i allmänhet som behöver träning, coaching eller mental träning. I min helhetsträning ingår teknikträning, fysträning, mental träning och coaching, samt en del jag kallar ditt Inre lugn. Du kan använda de instruktioner, övningar och information du hittar här även utanför golfbanan, i ditt arbetsliv och i ditt privatliv. 

Här på Train for balance har jag samlat flera av mina filmer och tillhörande instruktioner inom de områden jag nämnde ovan och här finns även några kurser. Hemsidan är kostnadsfri förutom kurserna som jag har lagt en symbolisk summa till. 

Min rekommendation är att du ser över vad som finns här på hemsidan och att du sedan kontaktar mig för ett skräddarsytt upplägg för att hitta ditt recept till ett liv i balans, på eller av golfbanan. Jag jobbar på InMo Medveten Träning i Stockholm, på Danderyds Golfcenter och på Djursholms GK och där tar jag emot dig som elev. När du blir medlem här får du automatiskt mina nyhetsbrev som kommer ut ca en gång per månad. Där får du ta del utav de föreläsningar, resor och events som jag arrangerar då och då och så lite annat smått och gott.

Jag hoppas det du lär dig här kan hjälpa dig mot ett liv i balans, både på och av golfbanan och följ mig gärna på Instagram @jenny_hagman eller på min blogg på www.jennyhagman.com. Vill du veta mer om mig och vart du bokar din träning mm så kan du klicka vidare hit. 

Känn dig varmt välkommen och du vet vart jag finns om du har några frågor eller funderingar. Här nedan ser du en film där jag berättar lite mer om Train for Balance. 

Kram från Jenny

Kontaktuppgifter
Du kan alltid kontakta mig på följande uppgifter: Mail: info@hagmangolf.se Tel: + 46 70631 1743 Instagram: @jenny_hagman Hemsida: www.jennyhagman.com
Några enkla övningar och tips
Koncentrationen är något som är väldigt nyttigt att träna. Vi blir ofta störda av olika yttre intryck när vi spelar golf (och annars också för ...
Din bröstrygg är området i din övre rygg. De heter på latinska Rhomboideus och är muskler som är långa och gärna drar ut sig. Om ...
Din bålstyrka är otroligt viktigt för att du ska kunna ha en bra uppställning i 18 hål. En god bålstyrka hjälper dig också behålla en ...
Ditt sikte är en av grunderna i din sving och den del av dina grunder som verkligen kan ge sneda slag om du inte är vaksam. ...