Välkommen till Train For Balance- Träning för din balans

Varmt välkommen till Train For Balance som är mitt Träningscenter Online. Den här hemsidan är gjord för dig som är golfare, och för dig som vill komma i balans, oavsett om det är på eller av golfbanan. 

Jag heter Jenny och har sedan 11-års åldern spelat golf. Golfen har därefter bidragit till en hel del, bland annat en hel del utbildningar, både i arbetslivet och i skolan. Nu, 33 år senare (ja, nu kan du räkna ut min ålder:-)), så har jag samlat mina erfarenheter och kunskaper till det jag kallar integrerad träning, eller helhetsträning, för golfare. Här ingår teknikträning, fysträning, mental träning och coaching, samt en del jag kallar ditt Inre lugn. När du läser dessa områden så förstår du säkerligen att du kan använda de instruktioner, övningar och information du hittar här även utanför golfbanan, i ditt arbetsliv och i ditt privatliv. 

Jag har på Train for balance samlat alla mina filmer och tillhörande texter inom dessa områden och här finns även några kurser. Hemsidan är kostnadsfri förutom kurserna som jag har lagt en symbolisk summa till. 

Jag hoppas det du lär dig här kan hjälpa dig mot ett liv i balans, både på och av golfbanan och har du inte gjort det redan, så anmäl dig gärna till mina nyhetsbrev och följ mig på Instagram @jenny_hagman eller på min blogg på www.jennyhagman.com

Känn dig varmt välkommen och du kan alltid höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Kontaktuppgifter
Telefon: + 46 70 631 17 43 Mail: info@hagmangolf.se Hemsida/Blogg: www.jennyhagman.com Instagram: @jenny_hagman